Bocsor András (Auslander):

 

Kérdezték már többen Hazánkban és nyugaton is:

"Hol cseszték el  a Rendszerváltást Magyarországon?"

 

 

OTT ÉS AKKOR CSESZTÉTEK EL - TI  HAZAI MAGYAROK - A DOLGOKAT, AMIKOR RÖGTÖN A KEZDETNÉL 1990-BEN NEM HALLGATTÁTOK MEG  A TÖBB ÉVTIZEDE  NYUGATON ELŐ, SZAKÉRTELEMMEL RENDELKEZŐ ÉS BIZONYÍTOTTAN ANTIKOMMUNISTA HONFITÁRSAITOKAT.

 

AMIKOR  DÖLYFÖSEN KIJELENTETTÉTEK HOGY NEKTEK NEM ILYEN SEGÍTSÉG KELL, HOGY MIÉRT NEM MEGYÜNK MI IS HAZA? ES AZOK AKIK HAZAMENTEK AZOKAT IS GYANAKODVA FOGADTÁTOK, DE A MEGMARADT KOMCSI BANDÁRA SOHA SE GYANAKODTATOK, SŐT VOLTAK NEMZETÜNKBEN OLYAN IDIÓTÁK IS AKIK RÁJUK SZAVAZTAK, MEGENGEDVE EZ ÁLTAL AZT A LUXUST EZEKNEK A NEMZETTOLVAJOKNAK, HOGY DEMOKRATIKUS KÖPENYEKBE BURKOLJÁK AZ ALJAS SZÁNDÉKAIKAT, ÉS AZ ELLENÜK ELKÖVETETT SZEMÉTSÉGEKET A PISZKOS MÚLTUKBÓL SIKERESEN ELTÜNTETHESSÉK.

 

DE FŐLEG AKKOR:

AMIKOR NEM MENTETEK EL SZAVAZNI , MERT ÚGY VÉLTÉTEK HOGY MINEK , HA ÚGYSE VÁLTOZIK SEMMI?

 

De tettek róla hogy változzék? Vagy vártátok a jó magyar tradícióinkat követve  hogy a sült galamb a szájatokba repüljön?

 

Egyáltalán megértettétek a demokrácia fogalmát, vagy kerestétek a Nemzeti egység igenis nagy szükségességét a több évtizedes elnyomásból és az idegen elnyomó hatalom kizsákmányolási technikájából levonva a tandíjat? Volt e egyáltalán szándékotok a Nemzet fellendülését, a közös jólétet elő segítő védő cselekedetekre, mert ennek a technikáját valló szaktudásáról már nem is merek kérdezni, mindezek látása után.

 

Volt, vagy már volna valami olyan elgondolás ami összefogná a magyart egy egységes nemzeti cél érdekében, vagy továbbra is a pitiáner széthúzás a jellemző a nemzetünkre, ami megengedi hogy egyik barom nyisson egy topikot a szó fosásra, mert egy Árpádsávos zászlós idióta kiállt provokálni egy nemzeti érdekekre felbuzdító beszéd meghallgatására összehívott tömeget, ami az ingyenes egészségi szolgáltatás és az oktatás megtartását vigyázta, csak azért mert ott megjelent valaki akinek a politikai cselekvése az előbbieken nem volt a plebsznek a gusztusára?

 

Hát ez a típusú felfogás lenne a demokrácia a sok tudatlan fejében a Hazánkban, vagy az lenne a demokrácia, hogy a megválasztott politikus, aki nem úgy teljesíti a tőle vártakat a nemzeti értékek és célok irányába, azt  egyszerűen minden felhajtás nélkül a következő választásokkor mellőzzük olyan mód, hogy még az anyja se adná rá a szavazatát? Mert ez lenne a civilizált, demokratikus magatartás, és nem az hogy ostoba mód hőbörgünk és evvel még benzint is öntünk az elcseszett hatalom tüzére, hogy nyugodtan folytathassa a több évtizede gyakorolt agymosását a sok tudatlan marhán, zavargásokkal riogatva a békés szándékúakat vagy mesterséges zavargásokat keltve. 

 

TEHÁT A LEGFONTOSAB DOLOG LENNE MOST MÁRCIUS 9-ÉN  MEGMUTATNI AZ EGYSÉGES NÉPI AKARAT LÉTEZÉSÉT A NEMZETÜNKET KISÉRLETI LABORATÓRIUMNAK  NÉZŐ GURCSÁNYI BANDÁNAK, HOGY NEM VAGYUNK HÜLYÉK LENYELNI AZ Ő EGÉSZSÉGÜGYI ES OKTATÁSI ÁTVERÉSÜKET! MERT AZ IGENNEL VOKSOLVA ÉS A NEMZETÜNK KILENCVEN SZÁZALEKA MEGJELENÉSÉVEL UGYANAZT AZ IGENT KIMONDVA, MINDEN SZÉTHUZÁS NÉLKÜL ÉRTÉSÜKRE FOGJUK ADNI, HOGY ELÉG VOLT BELŐLÜK, HOGY VÉGRE MEG AKARJUK KEZDENI MINDEN ELCSESZÉS KIJAVÍTÁSÁT!!!

 

ÉS AKI NEM ÉRT EZZEL EGYET, HOGY AZ EGÉSZSÉG  ÉS A TUDÁS  EGY PICI NÉPNEK A LEGNAGYOBB KINCSE ÉS AMINEK INGYENESNEK KELL LENNIE, AMI PEDIG MÁR MOST SE INGYENES, (HOGY MIÉRT? Majd azt is megmondom) AZ VEGYE A SÁTORFÁJÁT ÉS MENJEN AZ ESZKIMÓKNAK FAGYALTOT ÁRULNI!