Nagy Péter: Ketyeg az óra!

2008. február 21. 22:20   HunHír.Hu
 

Magyarország, talán fennállása óta, a legsötétebb korszakát éli. Egy egyre mélyülő szociális-, gazdasági- és pénzügyi válság az ország előtt kibontakozó "jövőkép". Már lassan a szólás- és vélemény nyilvánítás szabadsága is súlyosan korlátozva lesz. A demokrácia illúziója elveszett. Egy békés tüntetésen, ahol semmi nem történik, de gyurcsányt hazaárulónak nevezik 2 év lesz kiszabható. A független bíróság ki is fogja szabni, minden egyes esetben, ebben senki ne kételkedjen! Az ország minden vívmányát elveszítette, minden tekintetben évtizedeket lépett vissza. Kezdve a munkajogtól, ma már általános a 10-12 órás munkaidő és a munkavállalók teljes kiszolgáltatottsága. (Külön "szép" példa erre a Hankok "sikertörténet").

A vidék évtizedekre visszalépett, gettósodik. A valamikor az Orosz Birodalmat ellátó mezőgazdaságunk szétzilálva. Iparunk nincs, magyar kézben pedig végképp nincs, szinte semmi. Az az egészségügy, amelyik súlyos alulfinanszírozottsága ellenére évtizedekig fantasztikus orvos-tehetségekkel ragyogóan működött, már a múlté. Itt különösen nagy a baj, mert a magyarok egészségi állapota, halálozási mutatói európai szinten hátul kullognak, az, hogy a gyógyulás lehetőségét is elvették, a népirtással azonos. A jövő záloga az oktatás. Az az ország, amelyik ki akar törni, mindig az oktatást helyezi előtérbe; ez a felemelkedés biztos útja. Ez is a múlté, szétzilálva. Nincs oktatás, nem lesz felemelkedés. Az elkövetkező évtizedek nem fognak adni a világnak magyar zseniket, feltalálókat, tervezőket, mérnököket, szakembereket. Pénzen zsenialitást, IQ-t nem lehet venni. Az pedig közel sem biztos, hogy aki nagyon tud lopni, annak magas az IQ-ja....(Ha ez így lenne, egy bizonyos kisebbség csupa tudósokból állna....)

A mai (bizton állíthatjuk, tudatosan, tervszerűen) elhibázott intézkedések sok év múlva fogják éreztetni igazi hatásukat, de az nagyobb trauma lesz a nemzetnek, mint eddig bármi más. Ma még felfogni és átlátni sem tudjuk ép ésszel, mi fog velünk, hazánkkal történni az elkövetkező évtizedekben! Az ország lakosságának nagy része - ha az ismert példákat nézzük, akkor az USA-ban a lakosság 30%-a nem rendelkezik semmiféle biztosítással - nem lesz jogosult orvosi ellátásra. Nem lesz hatékony oktatás, mivel a szegények de rátermettebbek nem fogják tudni finanszírozni azt gyermekeiknek. A gazdaság? Tragikus állapotban van! Munkalehetőség nincs, szinte csak "olcsójánosokat" keresnek. Hol van még olyan ország Európában, ahol a felnőtt, munkaképes korú lakosság fele munkanélküli? A lakosság jó részének nem, vagy csak alig lesz nyugdíj ellátása. Csak néhányat említsek, ami már biztosan látszik, és ki tudja, még hány ilyen "csontváz lett elhelyezve a szekrényekben"??? Ilyen céltudatos, precízen megtervezett, sunyi, alattomos, gonosz pusztítást, rombolást még senki és semmi nem végzett! Ekkora kárt a lelkekben és a javakban a tatárdúlás sem okozott. A jelenkor politikusai a történelemkönyvekben pár évtized múlva súlyosabb jelzőkkel lesznek illetve, mint Rákosi és Kádár - bár vitathatatlalanul ők azok a gonosztevők, akik a magyar lelket elsőként megtörték és közülük a legjelesebbekkel leszámoltak, meggyilkoltak, elüldöztek!

Magyarország lakossága a Ceausescu-éra 80-as évekbeli színvonalára süllyed, erre nem kell már sokat várni - miközben pedig az egykori diktátor Romániája (is) elhúz mellettünk. Általános lesz a nyomor, a kilátástalanság és az oktatás hiánya miatt a tudatlanság, az ostobaság, a nagy "igazságosság" miatt nő az analfabetizmus - azaz jól és könnyen kezelhető lesz a magyar, mint szolganép. Ez az állapot tartósan fennmarad, erre kell józan ésszel számítani.

Később - ha esetleg végre szemléletváltás következnék be - nincs az a kormány, amelyik elő tud teremteni annyi pénzt, hogy visszavásárolja (majd a duplájáért, triplájáért) azokat a javakat, melyeket az elmúlt 17 év gazemberei elkótyavetyéltek, elherdáltak, ingyen átjátszottak - és amelyeket eleink évezrednyi idő alatt halmoztak fel.

Itt a Dél-amerikai társadalmi forma! 10% felső osztály, az "elit" és a zöm, 90 % pedig nincstelen, nyomorult, koldus! Igen ám, csak Dél-Amerikában lehet a híd alatt aludni egy újsággal letakarva, mert nincs mínusz 10 Celsius!

Magyarország számára az Unió a pusztulást jelenti - hacsak az Unió rövidesen meg nem szűnik - mint anno a Népszövetség.... Magyarország az Uniós belépők közül a Nagy Vesztes. Lassan mindenétől kifosztva - a "saját, nemzeti kormányai" segítségével!

Trianonnal az ország 2/3-a elveszett, a neo-bolsevikokkal, neokonokkal, posztkommunistákkal a gengszterváltást követő gyors pár év alatt, ez az 1/3 rész is párolgásnak indult. Rohamosan fogy a nemzet. Kísért a múlt! Ha valós és nem kozmetikázott statisztikákat láthatnánk, már megint a 3 millió koldus országa vagyunk.

Az Unió gazdálkodása sem tartható fenn sokáig, mert ez a gazdálkodási forma a semmibe vezet. Az Unió - ez a hatalmas méretű piramisjáték - az új belépők kifacsarásából táplálkozik. Amikor a gazdaállat elpusztul a vérszívónak új préda után kell néznie.

Európa újra forrongani kezd. Ennek első, de biztos jelei már megjelentek!
Az erőszakos betelepítések beindítják az önvédelmi reflexeket, ezt elnyomni nem, csak késleltetni lehet. Az egymástól mennél távolabbi (és ezáltal integrálódni üzembiztosan képtelen) kultúrák össze-telepítése elveti a magot a "polgárháborúhoz". De ez már nem is polgárháború, hanem országon belüli idegen kultúrák összecsapása, amely egy ország stabilitását meggyengíti, mert előbb-utóbb biztosan belháborúhoz vezet. Belülről támadja meg a szervezetet és pusztít. Lassan a világ legtöbb országa szenved ettől a "jelenségtől". Ezt jelenséget nem lehet nem beazonosítani! A pontos forgatókönyv itt a valóságban kezd kibontakozni a szemünk előtt a sci-fi-k helyett. Hasonló dolgok történnek pl.: Portugáliában, Franciaországban, Németországban.
A világuralom.
Magyarországnak sajnos e folyamatban tán "kiemelt szerepet" szánnak, vesztünkre - ahogy forrósodik a talaj a Közel-Keleten - és ehhez sikerült megtalálni a világ legocsmányabb komprádor-politikus gárdáját és álellenzékét, konspirációs-hadtestét, akik a saját karrierjükért az egész országot képesek odadobni, egymást túllicitálva, a 10 millió magyarral együtt. Ezeknek nincs lelkiismeretük, felelősségtudatuk, csak feneketlen haszonvágyuk, kapzsiságuk, hatalomvágyuk.

Magyarország az európai térségben a leglátványosabb hanyatlást mutatta be: az éllovasból röpke pár év alatt mindenben az utolsó helyen kullogó ország lett. Az eddigi utolsók töretlenül és erőteljesen fejlődnek, emelkednek.

Az állam lenne a legrosszabb gazda? Hát igen! Ez igaz, ha bolsevikokból és posztkommunistákból áll. Minden poszton az embereik ülnek. Közben már az is elhangzott egy "bennfentes" tolvaj szájából, de írásban is megjelent, hogy "Magyarország sorsa 6-7 kötvénytulajdonostól függ". (Ezen csodálkozom, hogy erre senki nem kapta még fel a fejét, pedig nem kis horderejű bejelentés volt és vélhetően igaz...)

Ma már nekünk egy Fico is irigylésre méltó, aki a nemzeti összetartozás érdekében a nem létező történelemből is múltat kreál - öntudatra ébreszti a mi ősi földünkön élő nemzetét - és nem "kurvaország"-ról tart előadást titkon, egy maréknyi hazaáruló csirkefogónak.

A magyar önvédelmi reflexet szinte megsemmisítette a gulyáskommunizmus. De éled a nemzet, ha határtalanul lassan is! Már nincs hely Magyarországon, ahol egy falka állig felfegyverzett ÁVH-s nélkül egy posztkommunista pribék végigsétálhatna.

Erre már kell a gyűlölettörvény, mert szebb volt az, amikor (a fegyverrel a hátukban, kiterelt) ujjongó tömeg fogadta őket. Újra, perverz módon ezt akarják látni, de ehhez ma már kifinomultabb gazemberséget kell bevetni, a bolsik pedig a nyers erőszakot szívták magukba az anyatejjel.

Még nem bukkant fel olyan vezéregyéniség, aki hiteles maradt "kurvaországban" és mindenki elhiszi róla, hogy képes kivezetni az országot a szociális-, gazdasági-, pénzügyi örvényből - pedig a táradalom ugrásra kész. Ezt a "magukfajták" is tudják, ezért van körülvéve a Parlament kordonnal és ezért kíséri őket ÁVH-s különleges alakulat és ezért építik szorgalommal a régi "jól bevált" spiclihálózatot.

De az óra ketyeg! Az időt még senkinek nem sikerült megállítania! Emlékezzetek: Kádár csontját is kiokádta a Szent Magyar Föld!
Isten áldja meg Magyarországot!