Kedves Látogatóim!

Örömmel értesítek mindenkit, hogy mindazok számára, akik a weblapot látogatják, nyitottunk egy levelező listát. A lista annyiban zártkörű, hogy csak a tagfelvételt moderáljuk. Hogy erre miért van szükség? Ezt mindenkinek a fantáziájára bízom. A feliratkozáshoz az kell, hogy az alább megadott email címekre küldjenek egy levelet, valamint két tag ajánlására, melyet az alább feltüntetett email címre kell elküldeni.
(Ha nincs ajánlója valakinek, akkor kérnénk egy bemutatkozó levelet is a utolagtv@gmail.com - ra, melyet felteszünk a listára. Ha a tagoknak nem merül föl kifogása az illetővel szemben, akkor zöld utat kap a felvétel. Tekintettel arra, hogy ez egy "Baráti Kör" a becenevek mellé kérjük a rendes nevet is megadni.)
A bemutatkozó levél egyébként mindenkinek ajánlott.

A jelentkező levelet a utolagtv@gmail.com címre várjuk.

Ezután rövidesen fog kapni az illető egy email-t az utolag-admin@primlista.hu - ról az alábbi tartalommal: (Ezt a reply/válasz gombbal csak vissza kell küldeni)

"Meghívást kaptál egy levelezőlistára:

Üdvözöllek a www.utolag.com Levelezőlistáján!

A levelezőlistán a tagok szabadon küldhetnek egymásnak levelet (pl: műsorajánlót, rendezvényt, véleményeket).

Ha új tagot ajánlasz a listába - csak két tag ajánlásával lehet belépni -, akkor az új tag e-mail címét
küld el a tdy@chello.hu, címre és párhuzamosan az illető írjon arról az email címről az utolag-feliratkozas@primlista.hu e-mail címre egy-egy jelentkező levelet!

Sok sikert!

Beck András (Boci)
http://www.utolag.com
utolagtv@gmail.com

A késöbbiekben a listára az utolag@primlista.hu  címre írhatnak. Az ide írt levelet az összes listatag megkapja, sőt a levél írója is listatag lévén visszakapja levelét. Ebből látható, hogy a levele megérkezett a listára.