Aktivizálódnak a munkásőrök!!!

Ma hozta fel a lányom Pestmegye egyik településéről ezt a levelet. A levél névre és címre szól, a lap alján ötjegyű szám: 00XXX. Feladó címe a borítékon: ÁLL-HAT 1113BP. Pf. 14. A feladás dátuma október 27. 114-es posta.

A levél aljára kézzel írt a feladnak, melyben leírja, hogy ".nem vagyok az ön elvtársa, ön csürhének nevezi a Fideszes polgárokat. Miez! Szeretném, ha ön , és társai a jövőben előre nézne. Ha ön magyarnak valja magát, akkor tisztelje minden magyar áláspontját, ne szítson magyart, magyar ellen! (A helyesírási hibákat élethűen írtam, de a kézírás miatt a szöveget nem teszem közzé.)

Az eredeti levelet a címzett öregember juttatta el lányom közismerten jobboldali anyósának. Nem kizárt, hogy a címzett munkásőr volt, de a fenti válasz alapján akár kényszerhelyzetben is lehetett, vagy csak megtért. A levél szövege magáért beszél.

Nem tudható, hogy a feladó valódi-e, vagy provokáció. Jó lenne Láng Zsolton keresztül megtudni, hogy van e a Nagyrétre helyfoglalásuk szombat délellőttre. Ha igen azonnal közzé kellene tenni a HIRTV-ben és újságokban is!
Nem ártana terjeszteni!!!!!!!!!!!!!!!

MÁS, de a téma ugyanaz.

A Polgárok Házába özönlenek a bejelentők.
a.. Ma jött egy igen kedves fiatal pár. A fiú igen sok képen látható, amint a járda mellett, összegörnyedve fekszik és legalább négy rendőr veri. Kedves szelíd arcú, vékonydongájú fiú. 3 napig bent tartották, csoportos garázdaságért lesz ellene eljárás. (A csoportot a rendőrök alkották)

a.. Németországból az október 23.-i ünnepekre jött haza az 56-ban disszidált úr. Megúszta, mert bemenekült egy vendéglátó helyre. Hende kérte, hogy menjen be a HIRTV-be és ott is mondja el, mit látott. Nem meri, mert fél. Mitől? Hát azért mert München géppel 1 óra alatt elérhető.

a.. Hír még, hogy a rendőröket továbbra sem engedik, haza. Bent kell lenniük a laktanyákban. Naná, hogy ki vannak akadva.