NINCS MÉG VESZVE MINDEN

 

Több hónapos elfojtott dühöngés után végre egy örömhír is ért, bizonyítva hogy nincs még minden elszúrva szegény Hazámban.

Annyi munka és féltés a szegény magyar hazáért nem volt hiába, mert van egy fiatal generáció már működésben, akiknek a hazánkat tönkre tevő vörös gengszterek nem voltak képesek kimosni az agyát.

Szeptember 5-én Kondor Katalin az Echo TV riportere bemutatta  a “Névjegy másképp” című heti programjában Molnár Gergelyt, egy fiatal agrármérnököt, a zempléni méz termelőt.

Az életfilozófiája és a politikai szemlélete ennek a fiatal embernek nagyon meglepett, mindazok után amiket mi volt 56-osok szerte a világon, még mindig kapunk a hazai sajtón keresztül.

Szenvedve azért a Hazáért amit egykor elhagytunk kényszerítve, látva és halva nap nap után, hogy még mindig a nemzetünk gyilkosai és leszármazottaik tesznek mindent rommá. Hogy minden elvárását egy szerencsétlen jószívű népnek egy jobb jövőben, egyre hülyébbé és szegényebbé tevésükkel  lehetetlené tegyék.

Most a polgári sajtón a sor helyet adni az ilyen intelligens és tehetséges fiataloknak kifejteni az élet igazi értékeit a többiek okulására és a magyar haza, család és nép jogaiért felvenni a harcot mint a mi igazi utódaink!

Azok pedig akik egymás elleni uszításban, meleg felvonulásokban, a chicagói gengsztereket felülmúló tolvajlásokban és a naplopásban az állam tőgyein való csüngésben kívánják megvalósítani Magyarország jövőjét és a magukét, azok vegyék a sátorfájukat mielőtt nem lesz késő és keressenek másutt új hazát, mert elég volt belőlük a Kárpátmedencében.

Csak az olyan tisztességes fiatal magyaroknak lesz ez a hely hagyva általunk, mint Molnár Gergely ! Őszinte tiszteletem kedves fiatal barátom !

Auslander56