Nincs tovább .... és A MAZSIHISZ rejtélye
2008. Július 04. 22:34:39

Magyarok, be lettetek csapva! Előrebocsátom, írásom csak az ország egyik felének szól, azoknak, akik egymásért aggódnak, akik nemzetben gondolkoznak, akiket kigúnyolnak, megvetnek, és legf6keppen állandóan rájuk nyomják a bélyeget: antiszemiták vagytok! Közel 20 éve sokan azt hihették, minden meg fog változni, igazi nemzet leszünk egy országban, amit meg Magyarországnak hívnak.

 Nincs tovább ....  és A MAZSIHISZ rejtélye Mára mar csak Magyarország maradt, igaz, a Himnusz felcsendülésekor az amerikaiakat majmolva egy egykori KISZ-titkár szívére tett kezze1 somo1yogva hallgat. Kezünket 1945 után 1949-ig levágták szépen lassan, mi ne nyúlhassunk semmiért, csak ők, a Hálózat. 1956. november 4.-e után kirúgták a1ólunk a lábunkat, majd szép lassan azt is levágták. 1989. június 16-án Orbán  Viktor beszéde alatt, közben és utána reménykedtünk, kapunk talán művégtagokat, de nem kaptunk. Mi mindig reménykedünk. Időnként egy-egy napra elhittük, ebben az országban is lehet igazi demokrácia. Aztán gyorsan eszünkbe juttatták, a MTESZ-tüntetésen: magyar, kuss a neved! Pongrácz Gergelyt az 'Antalli-örökség' képződményei, az SZDSZ pribékjei elverték. Emlékeztek? Megjelentek 'a jobboldali lapok', baloldali szerkesztőkkel, szélsőjobboldali szennylapok ál szélsőjobboldali szerkesztőkkel, vagy a Szabad Európa Aczél György által képzett újságíróival. „Na, és?” - mondhatta a pufajkás miniszterelnök vaskoronával a fején, - minden következmény nélkül - vegyetek tudomásul ez az ország a miénk, és nem a tietek, ti buta magyarok!


A Pufajkás unokahúga mára már ki is röhög bennünket minden következmény nélkül, nyilasnak titulálja az '56-os felkelőket, az sem zavarja őt, hogy a megtorlásban kivégzettek 10%-a zsidó volt. Megnyílt a Terror Háza, a tablókra felkerültek különböző ismert és ismeretlen bűnösök, de nem mindenki: Voltak olyanok, akiket politikai megfontolásból nem volt szabad feltenni, hiszen kínosak lettek volna a rokoni kapcsolatok. 1993-ban törvényt hoztak, hogy a lopott holmi nem jár vissza, tehát Apróék nyugodtan maradhattak a zsidótól elvett villában, de ki is volt hatalmon? Emlékeztek? 1945-től volt itt villamoskalauz pénzügyminiszter, cipőfelsőrész készítő igazságügy-miniszter, kőműves-segéd villafoglaló, és vendéglős miniszterelnök. Írásomban nyilvánosan gondolkozom - azt talán meg szabad - a papír sok mindent elbír, de legf6keppen az igazságot kell hogy elbírja, melyet végre mindenkinek meg kell tudnia jobbról is, balról is, ha egyáltalán létezik e két oldal. Mert lassan mar ebben is kételkedem. A szálak annyira összegabalyodtak, hogy érzésem szerint szinte lehetetlen kibogozni. Annak idején megetettek bennünket - már akit lehetett - a rendszerváltó kerekasztalnál a Hálózat tagjai? olyanok, akik akkor meg MSZMP-színben tündököltek, belügyminiszter apóssal. Mára eljátsszák a konzervatív gondolkodót, és meg soha senki nem kérdezte meg tőlük, miből lett a vagyonuk. Semmilyen nyelvet nem beszelő milliárdos nagyvállalkozók oktatnak bennünket arról, hogyan lehetnek jobban élni, de pontosan tudjuk, hogy mindez hazugság amivel kecsegtetnek bennünket, hiszen a pénz már náluk van.
Bankokat, TV-ket, médiabirodalmat adnak és vesznek, nekünk pedig a fenekünk kilóg a nadragbó1. Kezünk már nincs, lábunk már nincs, egy törzsön szenvedünk közel 20 éve, fejünkkel talán meg tudunk gondolkozni, látni, pedig egyik szemünket. 2006. októberében már kilőtték, erőszakszervezetnek látszó név nélküli gergényik. De menjünk vissza megint egy kicsit '90 előttre. Sorsunk a nyugati civilizációban, Bécsben, .New York-ban, és sok más helyen dőlt el. Bécsben titkos megbeszéléseken mondtak ki az ítéletet. Meg olyanok is, akikről azt hisszük ma, hogy a mi oldalunkon állnak. New Yorkban a tárgyalásokra érkezők sorsa sokszor már az érkezéskor a repülőtéren megpeesetel6dott. Antiszemita vagy, menj, ahova akarsz, veled nem tárgyalunk. Majd ezek láttán az apák fiai érkeztek, kik meghoztak szüleik korábbi barátaikkal együtt a döntést, buta magyarok itt ti nem juthattok hatalomba! Emlékeztek? Mert vannak meg olyanok, akiknek emlékezniük kell, akik biztosan felriadnak álmukban, hogy részt vettek ebben az alattomos ál-rendszerváltásban.

A jelenlegi miniszterelnököt, ha tetszik az 'altuszos-Ferikét' sok-sok évvel ezelőtt, mondjuk Hornék alatt már megtervezték a Hálózat emberei és most nincs tovább, itt ül a nyakunkon, és amilyen gyámoltalanok vagyunk, amennyire kilátástalan a helyzetünk, sok-sok évig itt is marad, hogy meg az utolsót is elvegye tőlünk. Lehettünk volna bátrabbak, de nem voltunk. Most sem vagyunk, a magyar ember nemhogy más kárán, de meg a sajátjából sem tanul. Hitelből hitelbe élünk, de meddig?
Azt hiszem velem együtt sokan nem gondoltak volna, hogy a pufajkásnál van rosszabb, és lám van. Nagyon gyávák vagyunk, féltjük a ki nem fizetett autóinkat, jelzáloggal terhelt lakásunkat, munkahelyünkön nem merünk megszólalni, mert mindentől félünk.
Fájdalmas kimondani, gyáva szar alakok vagyunk, értitek, mindnyájan!

Mára a magyar retteghet vidéken a cigányoktól (tisztelet a kivételnek!) retteghet a Hollán Ernő utcában a titok- és indokzsidóktól (tisztelet a kivételnek!) lépten-nyomon kimondják ránk, rasszisták, antiszemiták vagyunk, pedig csak egyszerűen gyávák vagyunk. '56-ot elvették tőlünk, mert hagytuk. Az országot e1vették tőlünk, mert hagytuk. A rendszerváltást elvették tőlünk, mert hagytuk. Nincs tovább. Kishitűek vagyunk, önmagunktól félünk, nem merünk cselekedni. Az öszödi-beszéd óta egyhelyben toporgunk, pedig akkor millióknak kellett volna megmozdulni, de nem tettük. A böszme amit mondott, így utólag, beláthatjuk, igaza volt. 'Tüntetni fognak majd, megunjak, s hazamennek'. Igaza lett, és azóta röhög rajtunk csapatával együtt. De nem csak az 'Antali-örökség', az SZDSZ is 18 éve röhög rajtunk. Egy hitehagyott, következmények nélküli országban. azt csinál. a polgárokkal, amit akar. Az MSZP szavazótábora, ha Fletó géppisztollyal lőne rájuk, akkor is azt mondana, értünk teszi.. Gondoljuk csak végig, mi az, ami nem történt meg a sok-sok ígérgetésből. Szinte semmi. De legfőképpen, egy biztosan nem, a felelősségre vonás. Akkor ott, az első szabadon választott parlamentben nem volt alkotmánymódosítás, a lopott holmit nem adták vissza, de legfőképpen nem volt az államháztartásnak leltára. Naivak voltunk, de a naivság egy politikai bűn. Mindenkinek volt egy szomszédja, mindenki ismert valakit a kádári-érában, nem voltunk marslakók, pontosan tudhatjuk, nem lehetett csak úgy ösztöndíjjal évekig jelentésírás nélkül külföldre menni. Hogyan létezik, hogy '56 hősei közül senki semmilyen pozícióba nem került? Az ÁVO-sokról pontos lista volt, csak elő kellett volna venni, de nem azok vettek elő, akiknek kellett volna, hanem akik maguk, vagy családtagjaik szerepeltek rajtuk. Így lettünk ezzel is becsapva, mert hagytuk és hagyjuk magunkat.

Be kell látnunk ha tetszik, ha nem, háttérhatalom osztja a lapokat, bennünket pedig meg a kártyaasztalhoz sem engednek oda. Ők helyettünk is játszanak, de legfőképpen velünk, saját szórakoztatásukra.
El vagyunk veszve, lehetnek fellángolásaink, mint 2006. októberében, majd legfeljebb megint elvernek bennünket. Megtervezett, szégyenteljes játék részei vagyunk, ha elhisszük, ha nem. Csak rajtunk múlik, meddig hagyjuk. Talán egyszer visszanyerhetjük önbecsülésünket, és szeretett hazánkat!
Gondolkozzatok magyarok, mert nincs tovább.

„egy magyar zsidó”
folyt. köv. A Mazsihisz rejtélye

 

 

Írásommal megpróbálom megvilágítani a lehetetlent; bemutatni, hogy a magyar zsidóság nem azonos a magyar zsidóság vezetőivel, tehát hibát követ el, ki általánosít! Az alább szerepkők hosszú évtizedek óta használják ki a magyar zsidóság egykori tragikus megaláztatását, jogos félelmét a történelem szörnyűséges megismétlődésétől, állandóan ezt felemlegetve, esetleg fel-felszítva az éppenséggel elcsitulni látszó indulatokat - félelemben tartják saját hittestvéreiket.

Természetesen ebben hibásak maguk a szenvedő alanyok is, mert hiszékenyen, birkamódjára bólogatva reagálnak a hitközségi vezetők, valamint a baloldali médiaszemélyiségek által sugallt egyetemes vádra, miszerint az egész magyar társadalom antiszemita! Ezek a zsidó vezetők, akik múltjukat és jelenlegi életformájukat tekintve Magyarországon kívül sehol sem tölthetnének be hitközségi pozíciót, valójában rendszerességgel önmagukat válasszák. Sajátságos módon a hitközség tagjainak, tehát a magyar zsidó állampolgároknak nincs beleszólásuk abba, hogy kik irányítsák őket a vallási területen, kik képviseljék őket kárpótlási ügyekben.
A MAZSIHISZ egy olyan szervezet, amely állam az államban. Sztálinista gyökerekkel rendelkezik, átívelve a Kádár-rendszeren, tulajdonképpen lehetne a régi elvtársak, párttagok, ávósok, munkásőrök, titokszolgák és zöldségesek szövetsége is. Érdekes megközelítés, de így van, és akkor még a rabbikat - korábban pártállamhoz, ma pedig az MSZP-hez fűződő viszonyáról nem is beszéltünk.
1987-ben került a Hitközség kötelékébe „Zoltai-munkásőr Gusztáv', aki hithű párttagként, majd szürke egyenruhába bújva, fegyverrel az oldalán szolgálta ki a kommunista rendszert és jelenleg is szolgálja a bolsevik eszmét. Sokaknak emlékezniük kell arra, hogy akkor, amikor az Állami Egyházügyi Hivatal nemcsak békepapokat, hanem szinte kivétel nélkül minden egyházból megfelelő embereket tartott a kezében, csak úgy nem lehetett a zsidó hitközséghez ajánlók nélkül odakerülni!

Zoltai már korábban is igen megbízható volt, hiszen Komlós János, korábbi ÁVH-s tiszt titkáraként tevékenykedett a Mikroszkóp Színpadon. Mi sem jellemzőbb az akkori rendszer fiaira, Zoltai semmiféle végzettséggel nem rendelkezett, mint ahogy semmiféle nyelvismerettel sem. A politikai elkötelezettség szinte követelmény volt (de ma is az!) a zsidó hitközségeknél, így nem meglepő, hogy Fixler Herman, a Magyar Ortodoxia előző vezetője 1945 után, mint mátészalkai rendőrkapitány szolgált, ő saját bevallása szerint Rákosiék utasítására megszakította kapcsolatait Izraelben élő rokonságával, amikor már a zsidóságot szolgálta. No somment....
Mások is érkeztek különböző fegyveres testületektől, így a már több éve elhunyt Bakos Lajos, aki elhárító-tisztként szolgált a hadseregben, ezután az Emmanuel Alapítvány vezetője lett. Térjünk vissza azonban Zoltaira, aki begyűjtötte saját maga számára az összes létező kitüntetést, mára számos szervezet elnöke és ügyvezetője, de odáig merészkedett, hogy néhány évvel ezelőtt az 1956-os emlékéremmel is kitüntettette saját magát. Ő az örök nagy túlélő, akinek hatalmával soha senki nem mert ujjat húzni, pedig sok minden kiderülhetne zavaros magánéletéről, ügyleteiről, és át/nem/világításáról.

1991-ben az az ember, aki egykor fegyverrel védte a munkáshatalmat, természetesen az „izraeli agresszortó'1 is, a rendszerváltás után Izraelben kötött házasságot, szintén magyar állampolgárságú választottjával. Majd ezek után vette fel az izraeli állampolgárságot úgy, hogy soha egy percet sem élt ott. (Igaz, rajta kívül is vannak még olyanok, akiknek korábban semmilyen kötődésük nem volt Izrael Államához, de még csak nem is zsidók, valamilyen fondorlatos módon, vélhetően valamilyen előny reményében sikerült megszerezniük az ország állampolgárságát.) Így tehát Zoltai, mint a magyarországi zsidó egyház feje, nemcsak magyar, hanem állampolgár is, de magyar diplomata útlevéllel is rendelkezik. Vajon melyik lehet az igazi énje? Óriási karrier amit befutott a valamikori zöldséges-standtól.
De nézzük tovább a munkásőrök, ávósok, zöldségesek hadát:

Lazarovics Ernő külügyi vezető, a Francia Becsületrend tulajdonosa, a Máltai Lovagrend tagja, aki korábban természetesen munkásőr is volt, egy egységben szolgált Zoltaival. Korábban rokoni szálak fiízték Németh Péterhez, a pártállami Magyar Hírlap párttitkárához, aki jelenleg a Népszava Tószerkesztője, ő is tevékeny rész vállal a magyarországi zsidóság körüli jelenlegi hisztériakeltésben.
Csak megjegyzendő, hogy a Népszavánál dolgozik nyugdíjasként az a Várkonyi Tibor, aki szintén lelkiismeretesen kiszolgálta a pártállamot.

Andrassew Iván, aki ugyan nem tartozik a MAZSIHISZ kötelékéhez, de a hisztériakeltés nagymestereként vált ismertté: ha kell teleeresztve fürdőkádját vízzel azt képzeli ez a Duna, és ha kell saját magát kíséri a fürdőkád szélére. E lapnál írogat a korábban a Magyar Televízió hírműsoraiban ismertté vált Sebes György, akinek apja az 'S0-es években kiebrudalta Bárdi Magdát Székesfehérvárról, ahol saját házában élt férjével és gyermekével együtt. Mint ismeretes, ezután Bárdi Magda férjét az ávón agyonverték.
De térjünk vissza a MAZSIHISZ zöldségeseire. Tordal Péter budapesti karrierjét zöldségesként kezdte, majd ruhakereskedő lett. De mindezeket megelőzően az Élelmiszeripari Főiskola KISZ-titkára volt. Mára milliárdos, sokszáz ingatlan bitorlója, behálózva az egész országot, gátlástalanságára jellemzően MAZSIHISZ elnöksége idején megvásárolta a Hitközség székháza melletti házakat (Síp u. 8-10, és a Dohány utcai zsinagóga melletti lakóházat - Dohány u. 10.), a sorozatos támadások sem befolyásolták erkölcstelen cselekedetét, mára ugyan már - csak némi tulajdoni hányadot megtartva - megvált az ingatlanoktól, de cselekedetét csak a még nagyobb haszonszerzés motiválta.
 
Mindezt Zoltaiék nélkül, vagy ha úgy tetszik a többi valamikori zöldséges és pártkatona nélkül nem tehette volna meg, de a díszes társaságból senki sem próbálta megakadályozni, hogy MAZSIHISZ elnöki pozícióját felhasználva anyagi előnyre tegyen szert. Természetesen mindehhez kellett Erzsébetváros polgármesterének hathatós támogatása is, aki Zoltaiékkal együtt, kölcsönösen tüntetgetik ki egymást..

Feldmajer a jelenlegi elnök, aki igaz, hogy nem volt zöldséges, csak ügyvéd, de feleségén, Botka Erzsébeten- keresztül igen erős szálakkal kötődik az MSZP-hez. (szegedi és szolnoki Botka-család mint polgármesterek) Feldrnajer testvére a Szerencsejáték Zrt. nagyhatalmú főnökének, Székely Gábornak a helyettese.

De jöjjenek tovább a zöldségesek: a Kozma utcai zsidó temető vezetője, (Tóállásban rokkantnyugdíjas) Karádi Gábor, aki strómanon keresztül sírkőüzemet üzemeltet, korábban szintén zöldséges vok. Mint ismert, az elmúlt 20 évben több alkalommal történtek sírkőrongálások a Kozma utcai temetőben, sok-sokmilliós kárral, de mivel a sírkövek fájdalmukban sem tudnak megszólalni, a tettesek után kiabálni, így ezidáig az aljas gyalázkodók ismeretlenek.

És már el is érkeztünk a következő valamikori zöldségeshez: Szeszler György, aki ugyan néhány hónapos volt a nyilas uralom alatt, most a MUSZOE (Munkaszolgálatosok Országos Egyesülete) vezetője. Annak ellenére, hogy még élnek egykori munkaszolgálatos túlélők. Sok-sok titok tudója, mint a MAZSÖK Kuratóriumának tagja, és mint a MAZSIHISZ Számvizsgáló Bizottságának tagja. Sok-sok milliárd sorsáról dönthetett zöldséges barátaival együtt, mindenféle képzettség nélkül. Természetesen ő is rendelkezik diplomata útlevéllel. Persze a lényeges összetartó erő mindannyiuknál az egykori MSZMP-s tagság.

Kálmán Tamás, aki kántori teendői mellett a közelmúltig fontos gazdasági pozíciót töltött be most a temetésekkel kapcsolatos ügyeket intézi, de magától értetődően korábban zöldségesként dolgozott, majd egy ideig a KÖZÉRT Vállalatnál, mint raktáros tevékenykedett. A társaságra jellemzően senkinek sincs megfelelő végzettsége, hacsak az MSZMP tagságot nem tekintjük hivatásnak.
És még nincs vége! A kecskeméti hitközség vezetője, Grósz Andor dandártábornok, helyettese a „kiemelt' kórházban Szilvási Istvánnak akiről mint tudjuk Szilvári György testvére. A Zsidó Múzeum korábbi igazgatója, jelenleg kuratóriumi tagja B. Torán Róbert, akinek apósát megtaláljuk az ávósok listáján. B. Torán saját elmondása szerint a rendszerváltáskor ismerte föl saját zsidóságát.

A MAZSÖK Kuratóriumának a MEASZ (Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége) és a NÜB (Nácizmus Üldözötteinek Bizottsága) képviseletében vesz részt a pénzek elosztásában dr. Szenes Iván Antal egykori ÁVO-s tiszt. Neve megtalálható az ávósok listáján. Korábban ebbe a társaságba tartozott Ungár Lajos, aki édesapja annak az Ungár Klárának (SZDSZ-es képviselő), aki éles kirohanásokat intézett a Turul-szobor lebontása mellett érvelve. Az, hogy korábban apja milyen szervezeteknek volt tagja, nem sértette érzékenységét. (ÁVH, Honvédség, Munkásőrség). Micsoda változás a rendszerváltás óta! Ha ehhez még hozzávesszük Vas Sándor ügyvédet, aki korábban MSZMP tag, hivatásos rendőrtiszt és munkásőr volt, ma a zuglói templomkörzet elöljárója, könnyen adhatjuk meg a magyarázatot ebben a közegben semmi sem változott.

A pártállami időkben természetesen a rabbi kar tagjai is kötelezettséget vállaltak. azaz együttműködésükről biztosították az ateista rendszert. Természetesen a rendszerváltást követően mindegyikük arra hivatkozott, kényszerítették erre, különben nem gyakorolhatta volna hivatását, de valljuk be, nem egy közülük igencsak szívesen működött együtt a hatalommal!
A rabbikar tagjai, élükön Fröhlich Róbert dandártábornokkal, kinek felesége a rosszemlékű Marosán György rokona, mint tudjuk, nevéhez nemcsak a megtorlások, de a Szociáldemokrata Párt elárulása és szétverése is kapcsolódik. Milyen erkölcsi alapon teszi be a lábát a világ egyik legcsodálatosabb zsinagógájába, a Dohány utcaiba!?

Kardos Péter zuglói rabbi, aki emellett az Új Élet Főszerkesztője, korábban idegenvezetőként szolgálta a párthatalmat. Amint az ma már mindannyiunk előtt ismeretes, az idegenvezetőknek is megvolt a beszámolási kőtelezettségük. Rokoni kapcsolatban áll Arató Andrással (Dejkó ügynök), aki egy elhíresült felvételen Gyurcsány Ferenc kezét csókolgatta, egykor saját bevallása szerint hazafias alapon szolgálta a III/III-as ügyosztályt.

Sokat hallani arról, bárki zsidó lehet, csak pénz kérdése. Bárkit lehet temetni a zsidó temetőbe, ami szintén pénz kérdése. A lényeg, ezek a dolgok sokszor kerültek már napvilágra minden következmény nélkül, azonban Izrael Állama sem betérési papírokat, sem egyéb más MAZSIHISZ-től származó igazolásokat nem igazán fogad el a magyar rabbikor (tisztelet a kivételnek, ami nagyon kevés!) zavaros tagjaitól. Állítólag így lett nem olyan régen a Cionista Szövetség főtitkára Novák Attila is zsidó papírokkal felszerelve, aki rendszeresen publikál a Szombat c. havilapban, melyet Gadó János jegyez (megjegyzendő: Gadó Béla katonai vérbíró volt a nagyapja, aki több mint 20 főt küldött a bitófára, apja pedig Gadó György korábbi SZDSZ-es képviselőként a Parlamentben űlt egy rövid ideig, majd miután zavaros múltja kiderült, távoznia kellett onnan).

Ne feledkezzünk meg Olti Ferencről, aki korábban a MAZSIHISZ alelnöke volt, egyben a Medgyesi-féle Intereurópa Bank igazgatója, jelenleg, a BKV vezérigazgató helyettese és Demszky Gábor 4-es metróprojektjének egyik felelős vezetője.
A MAZSIHISZ Székháza nem tudni milyen megfontolásbál kiemelt védelmet élvez. Az egykori munkásőrökön, pártmunkásokon kívül, a VII. kerületi rendőrkapitányság egy külön egysége is védi az épületet a MAZSIHISZ biztonsági szolgálatán kívül. Meglepő módon kívülről semmiféle jel nem utal erre. De mivel olyan jogállamban élünk, ahol előfordulhatott, hogy azonosító jel nélkül verhettek rendőröknek látszó egyedek tömegeket, miért ne működhetne mindennemű utalás nélkül egy konspiratív rendőrőrs a MAZSIHISZ-en belül? Ha valaki gyanútlanul bemegy, szembetalálja magát az udvaron és a kapun ki-be járkáló rendőrökkel. Vajon miért ilyen fontos ennek az objektumnak a védelme, és kiknek a pénzéből fizetik a fegyveres testület tagjait a hivatásos félelemkeltők?

Írásunk természetesen nem teljes. Biztosan vannak olyanok, akik kimaradtak belőle, de feltétlenül el kell gondolkozni az olvasónak, hogy a rendszerváltás óta egyetlen egyházi intézmény van, melynek szekrényéből mindeddig nem hullottak ki csontvázak, ez pedig a MAZSIHISZ. Sok-sok gyanús ügyről lehetett hallani a Síp utca környékéről, azonban vizsgálatot, nyomozást senki sem indított Zoltaiékkal szemben. Tényleg ennyire erősek lennének ők, vagy ennyire gyávák és erőtlenek lennénk mi? Joggal tehetjük fel a kérdést az igazsággal szemben mert igenis ki kell mondani a magyar zsidóság nemcsak ezekből az indok- és titokzsidókból áll, akik egyéni meggazdagodásukra használják fel a magyar zsidóság több évtizedes félelmét! Kinek az érdeke a hallgatás?

Egy magyar zsidó
(az írás csak ízelítő, melyet érdeklődés esetén további részletekkel tudok bővíteni)