Kedves Gyuri barátom!

 

Az éjjel elolvastam a linkeden Cikkek és írások alatt a Magyar energia mezőkről szóló cikket.

Nem tudom kinek a pihent vagy zavarodott agyában születhet egy ilyen tökéletes összeesküvés elmélet. Többször is átolvasva, rendkívül összefüggőnek találtam a logikai fonalán át. De tovább gondolkozva megtaláltam a gyengéjét és talán az eredetét is. Mert lehet egy újabb átverés is a hátterében, de lehet több is.

 

A dolog ott sántikál hogy túlságosan sok szerepet ad a Qurcsányinak, amire szerintem ö teljesen képtelen lenne. Mert úgy állítja be mintha a világ nagyjai közt neki lehetne képessége a közvetítő szerepét játszani. (Egy kuplerájban talán lehetne a közvetítő fiú a kurvák és a részeg ezredesek közt). Bár  lehet, hogy annyira hülyének nézi őt minden külföldi politikus hogy a legmegfelelőbb átverhető alanynak tartják azonkívül hogy Magyarország földrajzi fekvése az ilyen célokra a legjobb!

 

Ezért gondolom azt, hogy miután lejárt a belföldi politikai képesítéseivel teljesen, mint egy vekkeróra hajnalban egy álmos ember házában, valami észlény (PR-os?), vagy ö maga a beteges gondolkozás módjával (cezarománia) kitalálta ezt a mesét, amivel újabb "fontosságot" szándékozott adni önmagának és evvel a még tarimbás politikusokat (mint Orbán?) is könnyen becsapni, elérve azt hogy hagyják békében 2009-ig, mert nagy dologban van elfoglalva, ami majd rengeteg pénzt hozhat az országnak.

 

Igen ám, de mondjuk hogy lehet igaz a történet. De arra kevesen fognak rádöbbeni hogy egy ilyen létesítmény mekkora környezetvédelmi károkat okozhat. Egy újfajta nukleáris energia gyártó egységről is beszél a cikk írója. Ha igaz, ismétlem újra, akkor Magyarország a továbbiakban egy óriási atombombán is fog ülni ami kipusztíthatja baleset esetén a teljes lakosságot is! Akár az egész Kárpát-medencében!

De a normális működése is óriási károkat okozhat majd. Mindezt avval indokolja, hogy Európában a magyarok azok akik leginkább nem félnek a nukleáris energiától (63%)!

 

Nekem teljesen paranoiásnak tűnik az egész és amolyan Qurcsányi hadova, amit talán arra találtak ki, hogy összevissza való kétségbeesett támogatást kereső  utazásait valami értékesebbel ruházzák fel, vagy ha igaz, akkor a jellemtelenségére vall, hogy elfogadná még a magyarság teljes kiirtását is annak fejében hogy a hatalomban maradjon.

 

De megismétlem, neki erre nincsenek képesítései, hogy a nagy hatalmak közt a közvetítő szerepét játssza. Egy közismert hazudozó és adat csalót a nagy politikusok elfogadnák???

 

Megdöbbentő hogy ilyen cikkek, sőt öszödi stílusú nyelvezettel is, napvilágot láthatnak még mindig Magyarországon, vagy a mi népünk már teljesen behülyült, vagy mint mindig a történelemben, szereti a vesztes szerepét játszani abban a tévhitben hogy nyerhet is. Ezért kapható lenne bármire is, még a teljes népirtásra is?

 

Engedelmeddel feltenném a cikket általános vitára az MNO-Fórumára, mert baromi kíváncsi vagyok milyen reakciókat szülne egy ilyen látszólagosan ép logikai vonalú összeesküvés elmélet. Nem hinném hogy egyedül lennék az előbb leirt véleményemmel.

 

Várom válaszodat és engedélyedet a fórumi vitát beindítani.

Baráti üdvözlettel,

András