Dr. Nagy László : 

 

RENDI KÖRLEVÉL - 2009.FEBRUÁR 13.

 

Mélyen Tisztelt Lovagtársaim !

 

Az elmúlt napokban nemcsak egy  emberileg is megrázó, tragikus eseménynek ( Cozma meggyilkolása stb. ) lehettünk a tanui, hanem egy  másik - politikailag  megdöbbentő - eseménynek is. Az utóbbit nem más,  mint a Szent János Szuverén Máltai Lovagrend újjonnan megválasztott  79.  "uralkodó Nagymestere" budapesti látogatásával okozta.  Fra Matthew Festing angol herceg, a Lovagrend Rómában székelő Nagymestere  "A hit védelmében és az elesettek szolgálatában" tevékenykedő Lovagrendnek nyújtott támogatásért  a Rend legmagasabb kitüntetését a "Lovagi Nagykeresztet" adományozta  Gyurcsány Ferencnek és Szili Katalinnak , Magyarország tönkretevőinek. Ez az esemény egyszerre váltott ki elkeseredést és utálatot is az emberekből!  Ha ehhez  hozzátesszük, hogy  Gyurcsány feleségének a családja, a bulgáriai Dobrevek  II. János Pál pápa elleni merényletnek a részesei voltak Gorbacsovval együtt, akkor torkunkon akad a szó! De attól is, hogy XVI. Benedek pápa is tagja ennek a Lovagrendnek, amely 92 országgal tart fenn diplomáciai kapcsolatot, mint terület nélküli szuverén Állam, így Magyarországgal is! Általa kibocsátott útlevelet 92 országban elfogadják . Követségük a Várban van!  A civil angol herceg mint  "Uralkodó Nagymester" cimzetes / tiszteletbeli / érseki címmel is rendelkezik, amit a pápaság adományozott  a mindenkori Nagymesternek. Ha egy Lovagrend angol - mondja a fáma - az kömüves! Ebbe a Lovagrendbe tagozódik bele  a  Magyar Máltai Lovagok Szövetsége nevü magyarországi tagszervezet a Máltai Szeretetszolgálattal  ( Kozma Imre vez. ) együtt. A Magyar Máltai Lovagok Szövetségét 1928-ban Trianon reviziójának a kényszere hozta létre (kapcsolati tőke) amely 1945-ben kimúlt. Újraalakult a rendszerváltás után. Elnöke: Osváth György közgazdász, aki a Nagy Imre-féle csoporthoz tartozott és Antall József tanácsadója volt. Elötte EU tiszségviselő. Székhelyük : Budapest XIII: ker. Lőportár u.16. Tagjai között van: Borberitz Pál, Várszegi Asztrik, Dr. Török József egyháztörténész, Ugron Imre, Kozma Imre stb. Ez a máltai szervezet kizárólag katolikus! Ma már semmi köze sincs Málta szigetéhez, amely korrábban az ővék volt!

 

Van egy másik "Máltai Lovagrend" is. Ennek a neve a következő: Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonom Perjelségek Szövetsége angliai székhellyel és szintén egy angol herceggel. Ezt az angolt így hvják: Őkirályi fensége Jose Cosmelli herceg, a Nagy Nyakék Lovagja, Nagymester. Ennek a magyarországi tagszervezete az "Ordo Hungariae" nevü szervezet, amelynek az élén "prof.  Popper György gróf " áll, aki általános helyettese az angol hercegnek, mint Nagymesternek. Ebbéli minőségében a  máltai - terület nélküli - szuverén " Állam" Miniszterelnökhelyettese is. De mivel idehaza "székel" "Magyarországi Nagyperjel" cím is megilleti. Az "Ordo Hungariae" bejegyzett egyesület székhelye Budapest XII. ker. Goldmark Károly u. 35. szám alatt van.

prof. Popper grófról a következő adatok állnak rendelkezésre: " Marxista-Leninista Egyetemet" végzett személy (ebbéli minőségében prof.)  aki 1990 előtt, a Minisztertanács protokollfőnöke volt. Jenleg a Nemzetközi Testőr- és Biztonsági Szolgálatok nevü szervezet Elnöke.

Lovagtársaival együtt Sir-nek kell őket szólítani. Ők a következők: Sir Danielisz Béla az MSZP. önkormányzati képviselője  a fővárosban (Emlékeztetőül 2004. június 27-én ütötték lovaggá a "Városházán"), Sir dr. Bárándy Gergely az MSZP. parlamenti képviselője, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem oktatója /!/  Sir ifj. Lasz György az In-Kal Security izraelita tulajdonosa, Sir Schmuk Andor az MDF-es Tisztelet Társasága főembere, Sir Schobert Norbert fitnesstulajdonos, Sir Kovács József volt esztergályos, operaénekes, Sir Oszter Sándor szinművész, Sir Pintér József keceli gyáros Sir Mága Zoltán hegedüművész, Sir Elek István, Kitüntetettjeik között van például Sir Juszt László (Dicsőségért Érdemrend) Sir Verebes István (Tisztelet Díj) stb.

 

Mélyen Tisztelt Lovagtársaim!

 

Mindezt azért is közöltem veletek Rendi Körlevél útján, hogy büszkén és emelt fővel tekintsetek valamennyien a mi tiszta szellemiségű és makulátlanul  keresztény-nemzeti és valódi magyar Lovagrendünkre, a Magyar Királyi Szent László Lovagrendre, hogy felelősséget érezzetek annak nemzetvédelmi munkásságáért is!!! Továbbá a tisztántartásáért is!. Mert ezek mindent fel akarnak " falni "!

Nem tartom kizártnak, hogy a fenti kitüntetéssel a máltaiak Gyurcsányékat meggpróbálják érdekelté tenni, szembe állítani a Popper-féle csoprttal,  mert azok a Vatikán ellen is menetelnek! Már New Yorkba is befészkelték magukat, pedig csak 2008 szeptemberében csatlakoztak az angliai szervezethez. Egyes vélemények szerint  veszélyes titkosszolgálati szervezetet takar a Lovaginak mondott grénium. Hogy ez sikeres lesz-e vagy sem azt majd eldönti a történelem. Igen érdekes fejlemény, hogy az elmúlt évben a Külügyminisztérim elhatárolta magát Popperéktól-mondván velük nem kívánnak kontaktust létesíteni. Ez egy "előzmény", aminek talán a mostani kitüntetés volt az ára! Megint egy új Casarelli-féle keleti politika van kibontakozóban? Ahol már Mindszenty sem számit csak a vatikáni szempontok?

Elkeserítő helyzet. De ez lovagi harcra késztető is!  A Hazáért, a Magyarságért, a Nemzetünkért!

Vége