A szemfényvesztés nagymestere ...

 

A szemfényvesztés nagymestere és a magyar közélet legnagyobb hazudozója a karrierje végét járja!!!

 

Ez volt sokaknak a megállapítása, akik meglepetve nézték végig Fleto legújabb pszichologikus politikai mutatványát, amikor remegő hangon önkritikát gyakorolt és bejelentette, hogy ö félre áll, mert nem akar a nemzeti feltámadás útjában lenni !!!

 

Elismerte, hogy tévedtek, mert a kommunista tanítóik elfelejtették kiképezni őket a demokráciára és a vele járó krízisek kezelésére.

Ez a tévedés csak hét év visszakanyarodást jelentett mindenben a népköztársasági nívókra Magyarországon. Ma Magyarország csak az IMF lélegeztető gépe jóvoltából él még. Ez a következtetése minden józanésszel gondolkozó nyugati szakújságírónak is.

 

Az Öszödi beszédnél is nagyobb átverést mondott el ma Fleto, ami biztos könnyeket is kicsalt azokból az elmebajos nyanyákból, akik a Gurcsánynak beordító fiatalembernek próbálták befogni a száját március 15-én.

 

Mert mi is volt ez az átverés, miért is ez egy politikai nonszensz a sok mindent tudó elméleti politikai elemzők szerint?

 

Mert ez nem egy politikai nonszensz barátaim !!!

Mert ez barátaim a tömeg-pszichológia egy olyan alkalmazása, ami által még Al-Capone, aki az amerikai gengszterek királya is a szentté avatásra váró XII. Pius Pápának adható el az idősebb generáció mindig megbocsájtó lelkületébe. Az idősebbek mindig hajlamosabbak a megbocsájtásra.

 

Ezek pedig ma egy igen jelentős részét teszik ki a magyar választóknak, még ha ezek közt ma sokan azt mondják is, hogy ez a Fletó egy gazember, aki az országot romba döntötte, amiért mennie kellene!

 

Hogy miatta egyre rosszabb minden Magyarországon, (végre felébredtek, hogy nem az Orbán a mumus!?), hogy ő és a bandája köztörvényes tolvajok, akik a nép kárára dúsgazdagokká váltak a hatalom bitorlásában!!! Vagy...

Végre a menekülés útját keresik, próbálnak megszabadulni a kolonctól, ami a nép őket támogató része, amely még vár tőlük hűség-pénzeket, de már nincs tovább semmi ebben az elcseszett országban, amin lehetne még valami lenyúlni valót találni???

Áh... kérem, ne áltassák magukat! Mert itt egy hatalom rögeszmés zseni mutatványa következik:

 

Igenis én zseninek tartom Fletot, mert vannak olyan pszichiátriai esetek is, ahol egy kényszerzubbonyba való hisztérikus bolond is zseniális színházi képességekkel van megáldva, aki képes eljátszani ilyen szánalomkeltésre alapuló trükkök ezreit, hogy a rögeszméje ne lehessen megcsorbítva semmi által.

 

Fleto rögeszméje a hatalom. A hatalom minden áron való gyakorlása.

 

Amiért eljátszotta az önzetlen hazafi szerepét is, de aminek az oka a pártelnöki pozíció megtartása volt magas gólaránnyal. Miért?

 

Azért, mert a magyar Parlamentben - akármi legyen a kimenetele a miniszterelnöki beosztás betöltésének, ami már maga is egy nyakatekert posztkommunista zsonglőrködés, időpocséklás, - mindenkor ő marad a hatalmi irányító, még ha a kulisszák mögül is.

Tehát továbbra is a hatalmat bitorló lesz avval a különbséggel csupán, hogy most nem a Gurcsányi lesz a mindennek elmondott szemét alak, hanem valaki más, akinek máris őszinte részvétem.

 

Tehát vésse a fejébe minden honfitársam, aki szeretne még egy olyan Magyarországon élni ahol mindenki boldog és megelégedett, hogy a legnagyobb baja Hazánknak ez a post-kommunista államrendszer, ami a képtelenség csimborasszója és csupán a korrupció melegágya!

 

Ez a parlamentáris rendszer ahol azok hozzák a törvényeket, amit ő maguk hajtanak végre jól vagy rosszul, tehát ha baromságot terveznek, akkor baromságot csinálhatnak és ezt senki se akadályozhatja meg. De van egy Köztársasági Elnökünk is, aki egy rendes ember, mondhatják egyesek. Igen van, de csupán egy kirakati figura!!! Alig valami hatáskörrel.

 

Véssétek barátaim a fejetekbe, hogy az igazi demokrácia az, ahol az államhatalom rendszere három lábon áll, amelyek egymást képesek korrigálni. Ez pedig az elnöki államrendszer, amiben nem lehet olyan bürokratikus csapdákat állítani, amelyek tekertebbek, mint a négerek haja.

 

Bocsor András

alias Auslander