Kedves Látogatóim!

Be kell valljam, hogy az elmúlt két hétben, amióta Teddy elhunyt, több dolog is foglalkoztatott az oldallal kapcsolatban. Azt már tudtam, hogy tovább szeretném vinni az örökségét - ezt meg is beszéltük együtt, hogy Ő mit tartott fontosnak -, viszont amióta én is külföldön élő Magyarnak számítok, azóta átrendeződött az életem, a felfogásom és nem tudtam eldönteni merre is legyen az arra. Távol Magyarországtól azonban egy valamit megtanultam, hogy jobban értékeljem azt, hogy Magyar vagyok és ezt a világ minden kincséért sem szeretném másképpen tudni. Kerestem valamit, ami méltóvá tesz arra, hogy Édesapám oldalát folytathassam, mert ugye ahhoz sem az életkor, sem a felmenői ág nem jogosít fel. Végül arra jutottam, hogy nem fogom újra feltalálni a kereket, csak hozzáteszek valamit.

Bővülni fog az oldal egy "Magyar Hagyományok" és egy "Magyar Ételek Receptjei" lappal, mindezek mellett pedig a főoldalon lehet majd látni, hogy mik kerültek frissítésre utoljára. Továbbá lehetőség lesz filmeket kérni, amit eddig páran meg is tettek, viszont most nyilvános lesz egy jelöléssel, hogy melyik film kerül fel kérésre. Itt muszáj megjegyeznem, hogy ez természetesen csak abban az esetben fogom tudni teljesíteni, ha nem ütközik más műsorral és nem sérti az oldal "személyiségét". Természetesen, ha nem kerülhet fel az oldalra egy film, de nem ütközik semmivel, akkor fel fogom venni, és az adott személy kap egy linket e-mailben, amin keresztül elérheti.

Természetesen bárkitől elfogadok építő jellegű ötletet, de amit fontos itt leszögeznem, hogy az oldal semmilyen körülmények között nem lesz szélsőséges! Sem cikkek, sem viccek, sem felvételek formájában nem fog eltérni egyik szélsőség felé sem.

Szeretettel üdvözlöm Önöket
Beck András alias Boci