Akinek hangja van ORDÍTSON, mire tartogatja" (Király László: Dózsa 1514)

 

Üzenőfal

 

Dátum

Az oldallal kapcsolatos hírek és információk

2017.01.02. hétfő

 

Kedves Látogatók!

 

2017-es évtől sajnálattal értesítjük önöket, hogy a Hír TV adásait nem áll módunkba feltenni a rendszeres műsorok listájára, ugyanis az elmúlt idők történései homlokegyenest mennek az Utólag.com értékeivel.

 

Köszönjük a megértést.

 

Boci

 

   
2015.08.02. vasárnap

 

Kedves Látogatók!

 

Szíves elnézést kérünk az elmúlt napi késések miatt, sajnos a két számítógép közül az egyik kiesett technikai okok miatt. Amíg nem sikerül pótolni a tv tuner vevőt, addig csak egy géppel tudjuk folytatni. Emiatt azok a filmeknél, amik egybevágnak, csak az ismétléseket tudjuk felvenni.

 

Köszönjük a megértést.

 

Boci

 

2014.08.02. péntek

 

Kedves Látogatók!

 

Szíves elnézést kérünk az elmúlt napi filmek miatt, sajnos a műholdvevőt igen befolyásolják az időjárás viszontagságai. Ezeket az ismétlések alkalmával azonnal fel lesznek töltve.

 

Köszönjük a megértést.

 

Boci

 

2014.02.28. péntek

 

Kedves Látogatók!

 

Szíves elnézést kérünk az elmúlt napi filmek rosszabb minősége miatt. Sajnos a műholdvevőt igen befolyásolják az időjárás viszontagságai. Ezeket abban az esetben feltesszük, ha még hallható, érthető, de az ismétlések alkalmával azonnal cserelve lesznek a jobb minőségűre.

 

Köszönjük a megértést.

 

Boci

 

2013.07.11. csütörtök

 

Kedves Látogatók!

 

Szíves elnézést kérünk a szerverleállásért! A mai nap folyamán felkerülnek az elmúlt napi filmek is.

 

Köszönjük a megértést.

 

Boci

 

2013.04.15. hétfő

 

Kedves Látogatók!

 

Elnézést a késésért, de sajnos az egyik gép beadta a kulcsot és most folyik a karbantartása. Reményeink szerint ma már működőképes lesz.

 

Köszönöm a megértést.

 

Boci

 

2013.04.13. szombat

 

Kedves Látogatók!

 

Szeretnek kicsit magyarázkodni az utóbbi időben történő csúszásokkal kapcsolatban. Mint azt már sokan tudják, 2 hónapja elköltöztünk és az új helyen sajnos borzasztó lassú az Internet. Amíg a másik lakásban nem több, mint 50 másodperc alatt feltöltődött egy adás, itt több mint egy óra. Így a weboldalak mindig előbb kerülnek feltöltésre és éjjel, másolódnak a filmek. Ez pár izgatott embert sokkal jobban zavar, mert ők szeretnék minél előbb látni a filmeket, de csak az üres link fogadja őket. Sajnos sok választásom nincs amíg nem sikerül megnöveltetni a sebességet. A döntésem azért esett erre a megoldásra, mert magyar idő szerint reggelre így minden film fent van az oldalon kivéve, ha éjszaka megszakad a feltöltés, mert ugye azt csak reggel veszem észre, és akkor tudom csak újra indítani.

 

Már küzdök az itteni szolgáltatókkal, hogy minél előbb legyen sávszélesség növelés, de aki egy kicsit is ismeri az itteni népet és bürokráciát az tudja előbb tudnám rávenni a két magyar politikai oldalt az együttműködésre, mint itt elérni valamit. Azért én szorgalmasan próbálkozom.

 

Köszönöm a megértést.

 

Boci

 

2013.03.21. csütörtök

FONTOS

 

Kedves Látogatók!

 

Sajnos egyre jobban kezdenek a filmjeink megfogyatkozni, így arra gondoltam, hogy az oldalon új szavazást hirdetek. Az ajánlatokat kőrbe fogom küldeni az Utólag levelezőlistáján, ami majd dönteni fog, hogy felkerül-e a napi adások listájára vagy sem.

 

Amik már fent vannak, azok maradnak (kivéve, ha valaki megdönthetetlen érveket mond ellene), de újakat lehet javasolni. Ami megszavazásra kerül, az fel fog kerülni a napi műsorok közé.

 

Az utolagtv@gmail.com címre kérem a javaslatokat.

 

 

2013.01.25. péntek

 

Kedves Látogatók!

 

Sajnálatosan tegnap késő este elment az Internet hozzáférésem itt, és nem tudtam felmásolni a filmeket. Mire hajnalra újra megjött, addigra meg elkövettem egy-két hibát es a Háttér-kép Hangos többség néven lett felmásolva. A hibákat javítottam, és most már minden fent van (remélem) hibátlanul.

 

2013.01.14. hétfő

 

Kedves Látogatók!

 

Mint már többször is elmondtuk az Utólag Internet Explorerre van készítve és természetesen azon is fut a legjobban. Ez nem azt jelenti, hogy más böngészővel nem működik, csak azokkal kicsit tovább kell bajlódni. Nem szeretnénk ha árki lemaradna valamiről, tehát ha fennakadás, hangcsuszás, nem látható filmek probléma van kérjük jelezzék az utolagtv@gmail.com címen és mindent el fogunk követni, hogy megoldjuk a problémát.

Ha az látható a főoldalon, hogy "utoljára frissítve lettek: 2013.01.14-én", de a filmek nem frissülnek az aloldalon, akkor egy frissítés parancs (F5 gomb lenyomása) ezen azonnal segít, de ha mégsem, akkor még az előzmények törlése mindig segíthet.

 

Ha ezen kívül más probléma lenne, kérjük jelezzék nyugodtan és mindent meg fogunk tenni, hogy elhárítsuk. Az oldalnak és a filmeknek működni kell akármilyen operációs rendszer alatt még tablet PC-n és mobiltelefonon is nézhető. Ha nem megy, akkor valami nincs jól beállítva vagy valamilyen web összetevő nincs letöltve és/vagy elindítva.

 

Az esetek 90% ellenőrizzük, hogy a feltöltések sikeresen megtörténtek-e de sajnos nem tudjuk éjjel végignézni az összes frissen feltett műsort, így nagy segítség ha írnak nekünk. Itt külön köszönetet mondanánk Győzőnek, aki szorgalmasan figyelmeztet, ha valami link hibásan lett feltöltve. Nem probléma és főleg nem vesszük sértésnek, ha egy hibára felhívják a figyelmünket.

 

Két ember kérdésre, miszerint az oldal megszűnik, csak azt tudjuk reagálni, hogy SEMMI ESETRE SEM! Az oldal fenntartása, frissítése nem okoz sem gondot sem nehézséget, így az továbbra is működni fog. Sőt most dolgozunk egy-két új fejlesztésen és újításon is.

 

2013.01.06. vasárnap

 

BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT MINDEN IGAZ MAGYARNAK!!!

Elnézést a kis szerver leállásért, most már újra működik minden. Az ÁKTV struktúrájában kis változás állt be, most már csak két képernyőn láthatók az adások. Az 1-es az élő adás, míg a 2-es az archívum.

 

2012.10.01. hétfő

 

Az oldal kis frissítésen esett át, természetesen meg fog frissülni ott, ahol a feliratok jelzik. Remélem így kicsit könnyebb lesz az események nyomon követése mindenkinek.

 

2012.09.11. kedd

 

Okos szolgáltató félreértés miatt engem kapcsolt ki potom 5 órára, szóval a mai aktuális és Hangos-többség csak reggel kerül felvételre-

 

2012.07.22. csütörtök

 

Sikerültek az előre betervezett frissítések, most tesszük fel a filmeket. Holnap estig minden felkerül péntektől.

 

2012.07.19. csütörtök

 

Vasárnapig technikai fejlesztések miatt, késni fognak a napi filmek és műsorok. Emiatt szíves elnézésüket kérem. Ennem eredményeképpen hamarosan bemutatjuk az oldal új felületét, ami átláthatóbbá és kezelhetőbbé fogja tenni a böngészést.

 

2012.07.07. szombat

 

Visszaérkeztem a szabadságról, átolvastam a beérkezett üzeneteket és a javításokat megcsináltam. Ha még valami kimaradt, akkor kérem szóljanak nyugodtan.

 

Ma éjjel indulok vissza Angliába, ami egy újabb 21 órás autóút lesz, így hétfőn lesznek újra feltöltve a filmek teljesen. Amennyiben sikerül megérkeznem még vasárnap este, úgy még aznap sort kerítek rá.

 

Itt Magyarországon közel 40 fok van, és az egyik gép, ami a testvéremnél van állandóan kikapcsol a gyenge hűtésének köszönhetően, így az most cserélve lesz a flottabb munka érdekében. Amíg a csere lezajlik, megpróbálunk minden filmet ugyanúgy feltenni, de lehetnek kimaradások, amit most kéken jelöltem az oldalon.

 

2012.06.18. hétfő

 

E hét szerdától elmegyek 2 hét szabadságra Kárpátaljára, ameddig testvérem, Szandra fogja az oldalt működtetni. Minden a megszokott menetben fog menni. Kérem ha valami gond lenne, vagy észrevétel, akkor ugyanúgy az utolagtv@gmail.com címen jelezni neki.

 

2012.06.05. kedd

 

Amióta ezt a weboldalt átvettem jó pár dolog változott, és természetesen még kisebb-nagyobb változtatásokon keresztül is fog menni. Lassan elkészül a másik oldal, amit majd eleinte egy menüpont alól lehet majd elérni, és amit majd mindenkinek lesz módjában véleményezni. Már eddig is rengeteg építő és más jellegű kritikát kaptam és ezek nagy segítségemre szolgálnak a munkámban.

 

2012.05.25. péntek

 

Hétvégén ismét nagyelőadás lesz!!!

 

2012.05.26. 15:00 Budapest V. ker. Szabadság tér 2. Hazatérés Református Templom Szabó Dezső Színházterme: GÓG ÉS MAGÓG FIA VAGYOK ÉN...

15:00: Kubínyi Tamás: Titkos hagyatékunk: a Gnosztikus Magyarország

16:30: Labant Csaba: Védőoltás, vagy méreg?

17:00: Dr. Hegedűs Lóránt: Rejtett üzenet: Ady, a Vátesz

 

A rendes menetrend szerinti előadások a Budapest, I. ker. Attila út 67. szám alatt minden két hétben szerdánként 17 órakor vannak. A következő alkalom 2012.06.06-án lesz.

 

2012.05.24. csütörtök

 

Kérésre felkerült egy németországi belső bankszámlaszám is. Sokan kérték és kérdezték a Világpanoráma c. műsort, igazából nincs mentségem arra, hogy eddig miért maradt ki, holnap már beleteszem a listába.

 

2012.05.21. hétfő

 

Sajnálatosan nem tudtam technikai okok miatt elérni az FTP szervert, és emiatt nem tudtam frissíteni az oldalt. Most már elérem és pótolom az eddigieket. A jövőben ha a komplett oldalt nem frissítem legalább 24 órán át, akkor szintén technikai akadály jött közbe . Remélhetőleg ezt most már végleg sikerült kiküszöbölni. Aki a levelezőlistán rajta van, az kapott értesítést, aki viszont nem, az sajnos csak így értesülhet az esetleges akadályokról.

 

2012.05.16. szerda

 

A tdy@chello.hu mail cím törölve lett, amely levelek arra a címre lesznek küldve a mai naptól már nem fogom látni.  Kérem mindenki használja az utolagtv@gmail.com címet. Köszönöm!

 

2012.05.14. hétfő

 

Sajnos a Háború a nemzet ellen c. film miatt kicsit késnek a mai felvételek, mert csak az ismétlésekből tudok felvenni.

 

2012.05.10. csütörtök

 

Sajnos történt egy kis technikai malőr és a filmek 7-től kezdve elvesztették a hangjukat. A hibát kijavítottam, és most már tökéletesen fog működni.

 

2012.05.08. kedd

 

Megérkeztem sikeresen Angliai házunkba, már be is lőttem a gépet é s a műholdvevőt, innentől kezdve mindennek mennie kell, mint a karikacsapás.

Teddy búcsúztatójáról a videó felvételek épp feldolgozás alatt vannak, amint megvannak, fel is teszem őket az oldalra. Mivel jelezték páran, hogy meg szeretnék látogatni a sírt, így arról is teszek fel egy térképet és fotót, a könnyebb megtalálás érdekében.

 

2012.05.06. vasárnap

 

Többen jelezték, hogy az oldal elcsúszott, nem mutat pár linket. Reményeim szerint ezt sikerült orvosolni, legalább is nálam 3 különböző böngészővel is hibátlanul működik.

Ma este indulok vissza Angliába, ami egy 23 órás autóút lesz. A ma esti filmek csak egy nap csúszással lesznek fent.

 

2012.05.05. szombat

 

Most már lassan a régi kerékvágásban folytatódik az oldal frissítése. Köszönöm a türelmet, és a sok együttérzést.

 

2012.05..04. péntek

 

Teddy végső nyughelyére került a Badacsonytomaji temetőben. Voltak, akik jelezték, hogy szeretnék meglátogatni a sírt, azoknak a "Teddy" link alatt felteszek egy térképet, hogy odataláljanak. Még egyszer köszönjük szépen mindazoknak akik telefonáltak, eljöttek valamelyik vagy mindkét búcsúztatóra és a temetésre.

 

2012.05..03. csütörtök

 

Nagyon köszönjük mindenkinek, aki eljött ma a Bp.-i búcsúztatóra, és természetesen mindazoknak, akik Interneten vagy telefonon érdeklődtek, fejezték ki mélységes fájdalmukat.  Mind az egyház, és a plébános úr is nagyon segítőkész volt. Nekik is külön hálánk.

Sajnálatosan ma nem tudtam az összes filmet felvenni, csak amik előre időzíthetők voltak. De cserébe fel fogom tölteni Teddy mindkét búcsúztatóját és temetését is. Külön megkértek, hogy az erre a napra szóló búcsút tegyem elérhető formában fel ide az oldalra. Ez mind Teddy alatt lesz elérhető.

 

2012.05..02. szerda

 

Ma sikerült megvennem egy elég jó és profi műhold beltéri egységet, amivel reményeim szerint sikerül majd a mennyiséget fenntartani Angliából is. Továbbá elnézést a mai késésért, de így a búcsúztató előtt elég sok a tennivaló, és mérlegelnem kellett.

 

2012.04.30. hétfő

 

Felkerült az oldalra egy menüsor, amin keresztül elérhetőek az új linkek és frissítésre kerültek a TV műsorok is. Továbbá megnyílt a "Magyar Receptek", az "Üzenőfal" és a Hagyományok oldal is.

 

2012.04.27. péntek

 

Ma magyar idő szerint este 7-kor elindultam haza Teddy temetésére. Mivel autóval megyek, ezért kérek egy nap türelmet az oldal frissítéséhez.

 

2012.04.26. csütörtök

 

Végre sikerült beállítatni a Magyar műholdvevőt itt Angliában, szóval most már majdnem minden technikai akadály le van küzdve az oldal filmjeinek frissítéséhez.

 

 

.