Kedves Látogatóim!

Engedjék meg, hogy bemutatkozzam. Beck Andrásnak hívnak, Teddy fia vagyok. Amint azt már sokan tudják, amíg Édesapám gyengélkedett, vagy kórházban volt, én segítettem neki az oldal folytatását és fejlesztését.

Kicsit kétkedve, de bátorkodtam a "Boci" becenevet használni. Igazából bennem volt a kisördög is, hogy ki hogyan reagálja le - kaptam is pár választ rá -, de a legfőbb ok az az volt, hogy Teddy így hívott engem amióta megszülettem. Így jutottam el arra, hogy mivel már senki nem fog így nevezni, itt az Ő második otthonában megmaradok e név alatt. Természetesen nem várom el senkitől, hogy így nevezzen, csak aki szeretne.

Magamról csak annyit, hogy 32 éves vagyok, sajnos eddig az évig nem folytam bele a magyar politikába és semmibe, ami ezzel kapcsolatos. Ahogy Teddy is mindig piszkált, olyan ember voltam, aki ha eltakarta a szemét, akkor biztos volt benne, hogy semmi baj nem történhet vele, meg őszintén nem hittem volna, hogy egy olyan kis ember mint én is tehet valamit, ami megváltoztatna bármit is. Ebben pont önök, az oldal olvasói cáfoltak rá, amikor elismertek engem, amint folytattam az oldalt, amikor Édesapám kórházban volt. Ekkor jöttem rá és láthattam, hogy egy fecske is csinálhat nyarat, csak a megfelelő helyen és időben kell repülnie.

Azt hiszem azok közé tartozom, akik bele tudják magukat élni a külföldön élő Magyarok helyzetébe, mert magam is éltem az Egyesült Államokban is és per pillanat Angliában élek. Ez alatt az idő alatt megtapasztalhattam a "Magyar Örökséget" és mindazt ami ezzel együtt jár, de legfőképpen megtanultam hiányolni mindent, ami előtte alap volt. Ez késztetett némi változtatásra, amit a "Hogyan tovább..." link alatt olvashatnak.

Mivel nem vagyok nyugdíjas és van 2 főállásom mint férj és mint beosztott egy multinacionális cégnél, ezért lesznek olyan esetek, amikor kicsit késésben leszek, de biztosíthatok mindenkit, hogy mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy ezeket a helyzeteket megelőzzem vagy megoldjam.

Még egyszer köszöntök mindenkit, minden igaz magyar embert, és sok erőt mindannyiunknak, akik távol vagyunk a hazánktól bármilyen okból is.

Szeretettel üdvözlöm Önöket
Beck András alias Boci